Over ons

Een concept store waar kinderen echt welkom zijn? Dat is bij ons. We hebben zelf drie kindjes dus vinden we het heerlijk als het klein grut in onze speelhoek wobbelt en speelt. De mama’s en papa’s krijgen ondertussen enthousiast advies over onze babykleedjes, kinderkledij of speelgoed.
Nood aan tijd en kleren voor jezelf? Snuister dan tussen onze dameskledij (en ‘match’ ze met die van je kroost). We leren je graag kennen, om te weten wat je past, letterlijk en figuurlijk. Heb je het gevoel dat je ons kent? Dat klopt - want als gastvrouw show ik veel kledij op onze webshop. Zo ziet iedereen hoe mooi onze kleren zijn op een ‘gewone vrouw’. Zoek je een cadeautje, laat je dan inpakken door ons speelgoed, juwelen, ecosystemen of andere verrassende hebbedingen. Wij doen er met plezier een mooie strik rond.

Welkom bij ons!
Sven, Jo & het Happy Hippo team

Portret van Sven en Jo
Sven die een cadeau aan het inpakken is.
Klantvriendelijk
Behulpzaam
Feel Good
Babbelgraag
Duurzaam

Onze missie

Jou met een glimlach zien buiten gaan. Dat is ons doel.  Happy as a Hippo? Hip as Happy? We zijn een feel-good-gezinswinkel. Je mag hier op je gemak rondlopen en onze spullen en kledij ontdekken. Kinderen kunnen spelen in onze speelhoek. Heb je graag advies? Dan staat het Happy Hippo team voor je klaar met het juiste advies. We pakken je cadeautjes met veel liefde in.

Voor jou

Speciaal voor jou hebben we deze voorzieningen/diensten in onze winkel

  • Speelhoek
  • 2 kassa's ( zo hoef je niet te lang aan te schuiven bij ons)
  • Toilet
  • Verschoontafel
  • Speelhoek
  • Wij pakken met plezier je cadeautjes in.