Ons Team

Het Happy Hippo team staat steeds voor je klaar!

Portret Sven Bauwens

Sven

Sven is mede eigenaar van Happy Hippo.  Sven is de man van de webshop en zorgt ervoor dat elk pakketje zorgvuldig ingepakt wordt en vlot de deur uit gaat. Sven helpt je aan de kassa en hij is ons manusje van alles.

Portret Jo Permentier

Jo

Jo is mede eigenaar van Happy Hippo. Jo is verantwoordelijk voor de fotografie, boekhouding & de marketing van onze winkel en webshop. Jo houdt ervan om een babbeltje met je te slaan terwijl ze je aan de kassa helpt.

Portret Cindy Verbeke

Cindy

Cindy werkt partime bij Happy Hippo. Cindy helpt je aan de kassa en zorgt ervoor dat alle leveringen uitgepakt worden, ze plaatst alles op de webshop en zet de producten in onze winkel. Heb je vragen of tips nodig? Cindy kent ons assortiment als de beste en zal je zeker verder helpen.

Portret Yoni Dobbelaere

Yoni

Yoni werkt op zaterdag als Flexijob bij ons. In de week is hij kleutermeester. Yoni helpt je aan de kassa, helpt leveringen uitpakken en is een krak in het herorganiseren van de producten in onze winkel.

Joke Beernaert

Joke

Joke werkt op woensdagnamiddag als Flexijob bij ons. In de week is ze kleuterjuf. Joke helpt je aan de kassa, helpt bij leveringen uitpakken en is fantastisch in het ordelijk en proper leggen van onze winkel.

Lotte Van de Genachte

Lotte

Lotte doet haar stage bij ons op dinsdag. Lotte zorgt ervoor dat onze winkel proper ligt en helpt ons met het labelen van kledij, uitpakken van leveringen, tellen van stock. Niets is Lotte te veel gevraagd. We zijn blij met haar in ons team!

Mariline stagair bij Happy HIppo

Mariline

Mariline doet haar stage bij ons. Ze helpt je aan de kassa, helpt leveringen uitpakken en de kledij herlabelen.
Ze zorgt ervoor dat onze Outlet Stock up to date is en is een echte doorwerker. We zijn super blij dat Mariline ons komt helpen!

Wil je in ons team werken?

Zoek je een toffe stageplaats met veel afwisseling?
Neem dan zeker even contact met ons op.