Ons Team

Het Happy Hippo team staat steeds voor je klaar!

Portret Sven Bauwens

Sven

Sven is mede eigenaar van Happy Hippo.  Sven is de man van de webshop en zorgt ervoor dat elk pakketje zorgvuldig ingepakt wordt en vlot de deur uit gaat. Sven helpt je aan de kassa en helpt Cindy en Jo waar nodig. Hij is ons manusje van alles.

Portret Jo Permentier

Jo

Ik ben Jo, mede eigenaar van Happy Hippo. Ik verzorg de fotografie, boekhouding, bestel producten bij & en doe de marketing van onze winkel en webshop. Samen met Sven kiezen we speciaal voor jou de mooiste producten. Ik ben het creatieve brein achter Happy Hippo en ga elke uitdaging aan. Wil je me in de winkel ontmoeten? Dan vind je me daar meestal op woensdag en vrijdag.

Portret Cindy Verbeke

Cindy

Cindy werkt partime bij Happy Hippo. Cindy helpt je aan de kassa en zorgt ervoor dat alle leveringen uitgepakt worden, ze plaatst alles op de webshop en zet de producten in onze winkel. Cindy maakt de pakketjes van onze webshop verzendklaar. Heb je vragen of tips nodig? Cindy kent ons assortiment als de beste en zal je zeker verder helpen.

Portret Yoni Dobbelaere

Yoni

Yoni werkt op zaterdag als Flexijob bij ons. In de week is hij kleutermeester. Yoni helpt je aan de kassa, helpt leveringen uitpakken en is een krak in het herorganiseren van de producten in onze winkel.

Joke Beernaert

Joke

Joke werkt op woensdagnamiddag als Flexijob bij ons. In de week is ze kleuterjuf. Joke helpt je aan de kassa, helpt bij leveringen uitpakken en is fantastisch in het ordelijk en proper leggen van onze winkel.

Wil je in ons team werken?

Zoek je een toffe stageplaats met veel afwisseling?
Neem dan zeker even contact met ons op.